У рамках Фонду випускників НаУКМА оголошується конкурс на здобуття Ґранту викладачеві НаУКМА «За кращий англомовний курс» у 2010 році.

До участі у конкурсі запрошуються викладачі НаУКМА, які читають професійні курси англійською мовою протягом 2010 року.

Лауреата конкурсу визначатиме експертна комісія, до якої увійшли: Лариса Човнюк, віце-президент з міжнародного співробітництва, Ірина Солоненко, директор Європейських програм Міжнародного фонду «Відродження», Олена Маслюківська, старший викладач кафедри екології.

Лауреатом 2009 року став Максим Яковлєв, старший викладач Школи охорони здоров’я, випускник НаУКМА 2005 року. Особливими призами було відзначено Олександра Дем’янчука і Сергія Івахненкова.

Повна новина > >


В рамках Фонду випускників НаУКМА завершився щорічний конкурс на ґрант «За кращий англомовний курс».

Лауреатом 2009 року обрано Максима Яковлєва (випускника НаУКМА 2005 року), старшого викладача Школи охорони здоров’я, за курс «Basic Statistics», який отримав високу оцінку експертів та студентів НаУКМА за структурованість викладу матеріалу та професійну організацію групової роботи аудиторії слухачів.

Окрім того, комісія експертів прийняла рішення також відзначити спеціальними призами Олександра Дем’янчука за курс «Публічні політики в Європейському Союзі», що користується особливим попитом в іноземних студентів, та Сергія Івахненкова, який викладає усі свої курси виключно англійською мовою.

Повна новина > >




сайт розроблено веб-групою UKMA